Övrigt

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster, hör gärna av dig så berättar vi - vi älskar nämligen att prata om bilvård!

Maila eller slå oss en signal på telefon.

 
Kontakta mig
08-30 99 44
 
 

Glasförsegling

Gör att vindrutan blir vattenavvisande samt att flugor, snö och is får svårare att fästa mot rutan. Bygger på nanoteknik och ger därför oslagbar hållbarhet, ca 1 år!

Pris: 700 kr

Luktsanering

Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.

Pris från 800 kr

Kemtvätt

Tvättar rent bilens klädsel. välj mellan kemtvätt eller läder behandling!

Pris: från 1 000 kr eller 250 kr/säte

Övrigt

  •  Motortvätt inkl vinylbehandling Pris:  350kr
  • Polering  framlyktor Pris: Från 1 000 kr/paret
  • Solfilm Ring för offert.
  • Foliering Ring för offert.

Vi kan även hjälpa er om ni behöver lackera delar, fälgar eller en hel bil.

 

klädselimpregnering

 Kontakta oss för offert

Fläckar på textilier kan vara svåra att få bort! Denna osynliga överdragsklädsel ger extra trygghet om olyckan är framme. Läder bör underhållas för att yt-skyddet ska bevaras. Görs inte detta regelbundet så ökar risken för till exempel fettfläckar, uttorkning och krackelering.

Textilimpregnering
Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska. Fläckar får sedan svårt att uppstå. Du kan lätt torka upp det som kanske råkar spillas med en fuktig trasa.

Ytan som ska impregneras måste vara helt ren före behandlingen. Smutsiga ytor kompletteras därför med en klädseltvätt. Vi rekommenderar att denna behandling görs när bilen är ny. Klädseltvätt behövs inte då!

Läderbehandling
Vi börjar alltid med att rengöra skinnet med specialanpassade rengöringsmedel för att tvätta bort fett, fläckar och ingrodd smuts. När skinnet sedan är torrt appliceras ett nytt skydd som återfuktar och impregnerar ytan. Klädseln har nu fått en ökad motståndskraft mot UV-strålar, uttorkning och fläckar.

Hur ofta skinn och läder bör behandlas beror förstås hur mycket bilen används, men en gång om året rekommenderas. Vi har även produkter till försäljning om du vill göra arbetet själv.